За нас

Bliss Nature е иновативна марка за натурална козметика

Мисия,
Визия,
Философия

Bliss Nature е българска компания за производство на висококачествена, 100 % натурална козметика, основаваща се на органични студено пресовани масла. Водеща причина за съществуване на организацията е разработване и разпространение на екологично чисти, високоефективни продукти, съхраняващи здравето и естествената красота на всеки, който ги използва.

Грижата за природата е водещ приоритет, превърнал се в неразделна част от мисията на Bliss Nature. Бизнес моделът на компанията е ориентиран към опазване на околната среда от една страна и създаването на природосъобразни и здравословни козметични продукти в малки бутикови серии от друга. В предлаганата козметика напълно отсъстват синтетични аромати, оцветители, парафин, GMO, петролни и силиконови деривати, за да бъде тя подходяща за бременни и кърмещи жени, хора с чувствителна кожа и за всеки привърженик на екологичния начин на живот. Всички продукти се разпространяват в рециклируеми опаковки от стъкло и хартия.

Нашите продукти

“Днес трябва да бъдем по-добри от вчера.”

За да отговори на постоянно повишаващите се потребителски изисквания, Bliss Nature регулярно изследва пазарните тенденции и разработва уникална в категорията си органична козметика. С цел да гарантира качество и висока ефективност на предлаганите продукти, компанията имплементира най-съвременните и щадящи производствени технологии, осигуряващи максимално запазване на естествените качества на суровините.

Визията за успешно развитие на Bliss Nature се свежда до непрекъснато усъвършенстване и обогатяване на портфолиото на компанията, прилагане на най-съвременните стандарти в производството на натурална козметика и утвърждаване на марката Bliss Nature като предпочитан клас селективна българска козметика.

Вдъхновени от необикновената сила на чистите натурални съставки, основателите на Bliss Nature дълбоко осмислят сентенциите, вкоренени в ценностите на организацията: „грижата за природата е грижа за нас самите“ и „днес трябва да бъдем по-добри от вчера“ … да сме по-близо до природата и да работим в унисон с нея, гарантирайки високо качество и ефективност на всеки един от продуктите, създадени с огромно сърце от нашите ръце.”