fbpx

ХРАНА ЗА КОЖАТА

Обичаш ли да докосваш кожата на лицето си? Защото ние да! И колко е прекрасно усещането когато я почувстваш нежна и копринено гладка.

Това беше и причината да търсим решение на вечния проблем – суха и чувствителна кожа.

Като създател на Bliss Nature и технолог на козметични и фармацевтични продукти винаги съм искала да предложа качество и грижа на другите жени като мен. Жени, които не могат да се похвалят със сатенено гладка и порцеланова кожа нито на лицето, нито на тялото си.

Така се появи витализиращия серум за лице, който съдържа подхранващи висококачествени масла от арган, кайсия, макадамия, сквалан, коноп, жожоба, домат и грозде, които буквално хранят кожата на лицето.

Серумите за лице на маслена основа, съдържат чисти масла с прекрасни качества, благодарение на съдържащите се в тях витамини и ненаситени мастни киселини. Те са силно концентрирани и затова се използват много пестеливо и могат да ви стигнат за дълъг период от време.

Сложете няколко капки от серума между пръстите на ръцете си и нанесете с леки масажни движения по лицето и деколтето. За по-голяма ефективност съчетайте с масажор – кварцов ролер или гуа ша камък. Препоръчвам да нанасяте на чиста кожа след натурална флорална вода, за да може серума да подхрани кожата и да влезе в по-голяма дълбочина. Ако кожата ви е много суха може да използвате и по-дълбоко хидратиращ крем след масажа с маслата.

Споделете ми дали използвате растителни масла в ежедневната грижа за лицето си? Какви масла харесва най-много кожата ви?