fbpx

3 изпитани рецепти за домашни натурални маски за лице с аромат на Коледа

За мнозина Рождество Христово е най-любимият християнски празник. Още с настъпване на първите декемврийски дни коледният дух обзема малки и големи, надничайки от всеки ъгъл, всяка витрина и всеки прозорец. Дръвчета, обсипани с блещукащи разноцветни лампички и лъскави гирлянди, елфи, елени и всевъзможни сладкарски изкушения, създават настроение и домашен уют. А в навечерието на Рождество всички смирено чакаме около семейната трапеза изгрева на Витлеемската звезда, която съобщава за раждането на Исус… По Коледа с радост и трепет избираме съкровени подаръци за любимите хора, хапваме медени бисквити с джинджифил и канела, а навсякъде около нас се рее любимият аромат на портокалови корички. Мммм, усетихте го, нали? Рождество е вяра и надежда за по-добро бъдеще, усещане за сплотеност и топлина, за вътрешна хармония и вълшебна красота. Красота, която озарява лицата и душите… Вдъхновени от коледния дух, джуджетата (експерти по естествена красота) от работилницата на Bliss Nature с вълнение представят 3 лесни за приготвяне в домашни условия варианти на маска за лице с натурални съставки и коледни аромати. Освен, че създават истинско празнично настроение маските гарантират: здрава, сияйна и хидратирана кожа в най-любимото време от годината.

Преди да приложите избраната маска, не пропускайте подготовката за кожата, която е важна част от коледния ритуал за красота. Почистете старателно с биоразградим натурален ексфолиант Bliss Natureкойто е под формата на нежна пудра.

Изпробвай и сподели в коментар под статията мнението си или други рецепти за натурална красота… Очакваме ги с нетърпение!

 Екипът на Bliss Nature желае сплотени и щастливи коледно-новогодишни празници. Зарадвайте любимите си хора с някои от специалните ни предложения за подаръци. /разгледайте ги тук/. Нека запазим коледния дух не само през декември, нека бъдем по-усмихнати, повече даващи, повече вярващи в доброто и сбъдващи мечтите си! 

И не забравяйте, че грижата за природата е грижа за нас самите.

Още от блога